OVER ONS

Ons Team

Pegasus bestaat uit een team van twee dossierbeheerders die rapporteren aan de raad van beheer:

Fabienne Revelard

Fabienne is verantwoordelijk voor de coördinatie van de taken en het opvolgen van de activiteiten van Pegasus. Ze is ook verantwoordelijk voor de contacten met de instellingen en partners waarmee Pegasus samenwerkt of een speciale relatie heeft (OSZ, Expat&Co, Group S, Allianz, Acodev, ngo-federatie , enz.).

Ze is verantwoordelijk voor de opvolging van de dossiers van de leden op verschillende niveaus: toezicht op de verwerking van de expatslonen, opvolging van de verzekeringen, uitreiking van attesten, juridische en fiscale bijstand.

Reda Zamour-Ifar

Reda is verantwoordelijk voor de coördinatie van de taken en de opvolging van de activiteiten van Pegasus.

Hij is ook verantwoordelijk voor de contacten met de instellingen en partners waarmee Pegasus samenwerkt of een speciale relatie heeft (OSZ, Expat&Co, Group S, Allianz, Acodev, ngo-federatie enz.).

Hij is verantwoordelijk voor de opvolging van de dossiers van de leden op verschillende niveaus: opvolging van verzekeringen, uitreiking van certificaten, juridische en fiscale bijstand.

WAT DOEN WE?

Onze missie

Pegasus ondersteunt haar leden bij het tewerkstellen van expats in partnerlanden in het Zuiden (loonondersteuning en verzekering) en ondersteunt haar leden bij het verzekeren van mensen die werken in, komen uit of gaan naar partnerlanden in het Zuiden.

Multidimensionale ondersteuning

PEGASUS is een non-profitorganisatie die diensten verleent aan aangesloten NGO’s op het gebied van personeelsondersteuning, verzekeringen en juridisch advies voor expats.

Ondersteuning voor personeel van zuidelijke partners en personeel op missie.

Non-profit voor non-profit.

Que faire en cas d'urgence ?

En cas de rapatriement, l'équipe d'Expat & Co se tient à disposition des expats 24 h/24, 7 j/7.

+32 (0)2 669 08 80


Dit zal sluiten in 0 seconden

Wat te doen in noodgevallen?

In geval van repatriëring staat het Expat & Co team 24u op 24 en 7d op 7 ter beschikking van expats.

+32 (0)2 669 08 80


Dit zal sluiten in 0 seconden